Inovativnost in zanesljivost je naš moto. 

V Anisu se zavzemamo za stalno izboljševanje naših izdelkov in storitev.

Naš cilj ni hiter in lahek zaslužek, temveč dolgoročno zanesljivo poslovanje, ki nudi varnost nam in našim strankam.

 

Nismo veliko podjetje po številu zaposlenih. Pomembnejši od velikosti so nam zahtevnost in kvaliteta izdelkov, izkušenost in znanje ter odnos do zaposlenih in naših strank.

 

Zavedamo se, da danes ni mogoče kvalitetno delati veliko različnih stvari, zato smo se specializirali predvsem za izdelavo balirk, njihovih pomožnih naprav ter transportnih trakov. V 16 letih obstoja smo nanizali preko 150 različnih instalacij po svetu in si nabrali bogate izkušnje. Na tej podlagi nudimo celotno tehnološko opremo za ravnaje s komunalnimi odpadki, odpadno embalažo ter industrijskimi odpadki.

 

Nekateri se čudijo, kako malo nas je glede na to, kaj proizvajamo, vendar imamo dobro organizirano proizvodnjo, mrežo dobaviteljev in podizvajalcev, ki so specializirani za svoje področje, predvsem pa imamo dober »LEGO« sistem izdelave strojev, katerih komponente so vedno v skladišču, pripravljene za vgradnjo v nov stroj ali za dobavo rezervnih delov.

 

Zavedamo se, da je tako pri nas kot po svetu še vedno prisotno nezaupanje v kvaliteto izdelkov in zanesljivost firm s področja nekdanje vzhodne Evrope, zato poudarjamo, da je strah odveč. Resda tudi mi nismo imuni na napake, vendar se po letih trdega dela na izboljšavah ter inovativnih rešitvah z današnjimi izkušnjami lahko primerjamo s konkurenco iz držav, kot je Nemčija idr.

 

Poslovati smo začeli leta 1994 kot družinsko podjetje po razpadu Riko, Ribnica, kjer nas je večina zaposlenih nabirala svoje izkušnje. Kmalu smo se usmerili samo v izdelavo zahtevnejših avtomatskih strojev za baliranje in transport odpadnega papirja, kartonske in plastične embalaže ipd. Trge smo iskali predvsem zunaj meja Slovenije, po Evropi, Aziji pa tudi severni Ameriki. Danes najdete naše stroje instalirane v večjem delu Evrope, pa tudi v Aziji.
PDF predstavitev
Uradni podatki podjetja Anis Trend d.o.o.

Firma družbe:ANIS TREND, proizvodnja, trgovina, storitve d.o.o.
Skrajšana firma: ANIS TREND, d.o.o.
Sedež podjetja: Mali log 2a, 1318 Loški potok
Matična številka: 5785979
ID za DDV: SI27086356
TR pri banki LB: 02321-0015759643
Direktor: Bojan Janeš


Za več informacij o sodelovanju in naših storitvah stopite v stik z nami. Pomagali vam bomo najti pravo rešitev za vaš problem.